Condiții de utilizare

 

Condiții de utilizare

Informațiile, opiniile și interpretările legale oferite pe acest site sunt doar pentru informare generală. Având în vedere natura schimbătoare a legilor, reglementărilor și hotărârilor precum și riscurile inerente pe care le implică comunicarea electronică, pot exista întârzieri, omisiuni sau inexactități în aspectul informațiilor pe care le găsiţi pe acest site. În consecință, trebuie să se țină seama de faptul că informațiile puse la dispoziție pot fi folosite numai cu statutul ”as it is” și este recomandată verificarea și din alte surse de informare.

Arheologi.ro este un proiect finanțat din surse particulare. A fost creat ca răspuns la dificultățile întâlnite în a regăsi informații și date despre arheologii români. În consecință, Arheologi.ro  își propune colectarea de informații și date despre arheologii români și despre cei care și-au desfășurat activitatea în România, folosind materiale de arhivă și materiale puse la dispoziție în mod voluntar de către cititori. Scopul final este colectarea, păstrarea, gestionarea și prezentarea a cât mai multe date despre arheologi și despre activitatea lor trecută și actuală.

Cu tot efortul de a asigura faptul că informațiile conținute pe acest site au fost obținute din surse de încredere, Arheologi.ro şi contributorii individuali nu poartă răspunderea  pentru nicio eroare sau omisiune, şi nici pentru  rezultatele obținute în urma utilizării acestor date. Toate informațiile de pe acest site vă sunt oferite fără a garanta exhaustivitatea, acuratețea sau caracterul adecvat al acestora și fără garanția faptului că acestea sunt corespunzătoare unui anumit scop.

Arheologi.ro şi contributorii individuali nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru nicio decizie luată sau acţiune iniţiată în baza conţinutului acestui site şi nici pentru daune care rezultă din orice astfel de acţiuni sau decizii. Arheologi.ro nu are control asupra conținutului sau prezentării oricăror materiale de pe internet oferite ca surse externe și nu își asumă responsabilitatea pentru astfel de conținut. Arheologi.ro nu ȋşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea, integralitatea și caracterul actual al materialelor de pe internet oferite ca sursă externă.

Textele, imaginile, grafica, secvenţele video și alte materiale de pe acest site sunt protejate de drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală: nici o parte a acestor materiale nu poate fi transmisă terţilor, reprodusă sau prelucrată în alt mod, fără acordul explicit scris al Arheologi.ro sau al deținătorilor respectivelor drepturi intelectuale.

Toate disputele și procedurile legale în legătură cu utilizarea acestui site sunt supuse exclusiv normelor de drept din România.

Arheologi.ro nu oferă nicio garanţie conform căreia serviciile vor fi neîntrerupte sau vor funcționa conform planificării. Arheologi.ro are dreptul, în orice moment și fără notificare prealabilă, de a suspenda sau anula permanent serviciile individuale, parțiale sau totalitatea serviciilor furnizate prin intermediul acestui site.

Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram